MIZA ZA VSAKOGAROGLAS

Povej nam svojo zgodbo

printNatisnimessage0
Ko pomislimo na božični čas, se spomnimo srečnih trenutkov z najbližjimi, preživljanju časa s prijatelji, iskrenih nasmehov, blišča ter veselja.

Vendar je božič hkrati tudi možnost, da se dotaknemo srčnih tem, se ozremo vase, na družbo in se vprašamo, kaj je še tisto, kar bi lahko spremenili? Toda božič je še veliko več kot to. Predstavlja zaključek nečesa starega in neomajno upanje, da bo v prihodnosti še bolje. Pogosto sta ravno upanje, pogum in neustrašnost tisti vrlini, ki ju ljudje, ki se srečujejo z raznimi telesnimi in duševnimi izzivi morajo vsakodnevno implementirati v svoje življenje. Toda hrabrost vsakega posameznika ni dovolj, tudi družba in okolje morata prispevati svoj delež in postati bolj vključujoča. Prvi korak k spremembi je pogosto ta, da o zamolčanem spregovorimo. Tako podiramo tabuje.

V preteklih dveh letih so nekateri tudi sami okusili, kaj pomeni biti osamljen, kako pomemben je človeški stik in kako ključno je, da smo v svoji stiskah videni in slišani in imamo priložnost deliti svojo zgodbo.  

Miza za vsakogar
Miza za vsakogarFOTO: PR

Miza za vsakogar se bo nahajala v Mastercard praznični vasici in ponujala bo ravno to. Prostor, kjer vse tematike nagovarjamo odprto, transparentno in avtentično. Omizje krasi aplikacija s posebej prilagojenimi in razumljivimi digitalnimi meniji za slepe (zvočni meni) in gluhe (znakovni jezik) ter s sedišči in stojišči, ki oblikovno ponujajo vrsto tehnoloških rešitev in funkcionalnosti. Miza ima različne višine, njena oblika pa se s pomočjo modulov prilagaja potrebam njenih uporabnikov. K omizju bo lahko prisedel vsakdo in s tem bo postala OKROGLA MIZA DIALOGA.  

Zanjo bodo sedli posamezniki, ki bodo delili svoje zgodbe ter ob pomoči predstavnikov raznih nevladnih organizacij, ki se zavzemajo za te skupine ljudi opozarjali na nepravilnosti v družbi. Njihove zgodbe nam bodo v navdih in bodo hkrati služile kot podlaga za spremembe. Vemo, da je takšnih zgodb veliko, zato vam na tem mestu dajemo možnost in platformo, da vaše občutenje delite v obliki zapisa, fotografije ali videoposnetka. Prepričani smo, da tudi vaša zgodba mora biti slišana!

Daj, deli svojo zgodbo še ti in mi ji bomo z veseljem prisluhnili.  

 

Svojo zgodbo lahko deliš in naložiš spodaj v prijavni obrazec:  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke