ostanki hrane

Trajnostno
21. 04. 2025 09.15
Mesta, ki delijo brezplačne kokoši: prihranili 273 ton bioloških odpadkov
Ekologija
22. 03. 2025 15.00
Kako privarčevati tekoče bogastvo?
Ekologija
07. 02. 2025 12.00
'Razcvet' podgan v vedno bolj vročih svetovnih mestih, tudi v Sloveniji
Ekologija
29. 09. 2024 18.27
Slovenec v povprečju zavrgel več hrane kot leto prej: kar 78 kilogramov
Ekologija
27. 07. 2024 09.03
Ali oblačila na naših policah vsebujejo škodljive kemikalije?
Zeleni teden
16. 06. 2024 16.34
Kako trajnostni so naši TV obrazi? Skromne omare, življenje brez avtomobila ...
Zeleni teden
12. 06. 2024 06.00
Nasveti Nika Marolta za zeleno kuhanje: Vse, kar potrebuješ, so ideje
Ekologija
15. 05. 2024 08.21
Hranozavest: kako izboljšati odnos do hrane, sebe in okolja
Trajnostno
24. 04. 2024 06.00
Slovenec zavrže več kot 70 kilogramov hrane letno, ta pa se še vedno draži
Ekologija
23. 04. 2024 00.15
Kako izbrati in namestiti kompostnik?
Ekologija
28. 03. 2024 06.00
Globalna tragedija: zavržemo več kot milijardo obrokov na dan
Ekologija
10. 01. 2024 07.22
V Franciji odslej obvezno 'kompostiranje'
Slovensko
11. 10. 2023 12.38
'Že ob sestavi menijev razmišljamo o tem, da bo čim manj ostankov'
Beseda o Zemlji
17. 12. 2022 13.29
'Z vsakim kozarcem vode zaužijemo nekaj, česar verjetno ne bi želeli'
Beseda o Zemlji
22. 09. 2022 06.45
V EU v koših vsako leto pristane več hrane, kot jo uvozimo
Ekologija
24. 07. 2022 15.26
Farmacevtski koktejl zastruplja morski živelj: v eni ribi sledi 17 zdravil
Trajnostno
22. 04. 2022 11.04
Za pridelavo zavržene hrane v EU porabimo za 267 Bohinjskih jezer vode
Trajnostno
18. 01. 2022 12.29
V Dubaju z odpadnimi školjkami gradijo umetne grebene
Ekologija
15. 11. 2021 16.46
Majhne spremembe navad, s katerimi lahko že danes prispevamo za boljši jutri
Trajnostno
03. 10. 2021 08.00
Nevidni sestavini na naših krožnikih: suženjsko delo in onesnaževanje okolja
Trajnostno
11. 07. 2021 16.38
Smo pripravljeni na laboratorijsko pridelano hrano?
Trajnostno
01. 05. 2021 05.03
Na Kitajskem lahko oglobijo stranke, ki v restavracijah naročijo preveč hrane
Zelena Slovenija
16. 09. 2018 07.00
Črni scenarij: tretjina moških v Evropi ni reproduktivno sposobnih