Časzazemljo.si

lokalna pridelava

Trajnostno
22. 04. 2025 06.00
Za naše življenje potrebujemo tri Zemlje: alarmantno povečanje porabe virov
Trajnostno
22. 04. 2024 07.03
Kakšen pa je vaš ogljični odtis in kako ga lahko znižate?
Ekologija
01. 05. 2024 06.30
Lokalna skupnost v tožbo zaradi polja lilij
Trajnostno
22. 10. 2023 13.48
Manj mesa na krožniku: kot bi s cest odstranili milijone avtomobilov
Zeleni teden
09. 06. 2023 14.24
'Več potrošnje pomeni večje breme za planet'
Trajnostno
22. 10. 2022 14.06
Koliko in kakšno mleko bi morali piti?
Slovensko
21. 10. 2022 06.00
Resnična cena poceni hrane: je lokalno res dražje od hrane z drugega konca sveta?
Trajnostno
17. 10. 2022 10.15
Na kaj paziti pri pripravi ozimnice?
Slovensko
16. 10. 2022 08.00
Slovenci za hrano namenimo manj od povprečja EU, koliko pa smo samooskrbni?
Slovensko
14. 10. 2022 11.09
Lokalni izvor hrane postaja za potrošnike vse pomembnejši
Trajnostno
23. 09. 2022 14.46
Kako trajnostno se prehranjujemo Slovenci? Glavna ovira za Slovence cena
Trajnostno
15. 09. 2022 06.00
Namesto kalorij na jedilnem listu okoljski odtis obroka
Trajnostno
17. 07. 2022 11.46
Kako zmanjšati ekološki odtis? 'Najmočnejše trajnostno orodje, ki ga imamo, so vilice'
Trajnostno
30. 04. 2022 10.01
Mlada družina poslanstvo našla na 'miroljubni' kmetiji in v hrani brez strupov
Trajnostno
19. 11. 2021 22.33
Za podporo kratkim dobavnim verigam v kmetijstvu 750.000 evrov
Trajnostno
06. 11. 2021 09.11
Babičina podnebna kuharica: tradicionalne jedi v rastlinski preobleki
Časzazemljo.si
ISSN 2630-1679 © 2025, Časzazemljo.si, Vse pravice pridržane Verzija: 992