Časzazemljo.si

kakav

Ekologija
14. 02. 2025 06.00
'Spektakularne' cene kakava: čokolada postaja mali luksuz
Ekologija
22. 12. 2024 06.00
Podnebne spremembe grozijo številnim poslasticam: na udaru tartufi, sir, gorčica ...
Beseda o Zemlji
09. 12. 2024 08.02
Je zakon, ki bi zaščitil pljuča sveta, ogrožen? Slaba novica tudi za evropske gozdove
Ekologija
17. 05. 2024 07.12
Tobak nova 'žrtev' podnebnih sprememb
Ekologija
11. 02. 2024 09.56
Cena kakava dosegla zgodovinsko vrednost, se bo podražila čokolada?
Ekologija
03. 01. 2024 14.17
Kako je čokolada povezana z deforestacijo v Afriki?
Trajnostno
20. 12. 2023 14.13
Skrite sestavine prazničnih miz: uničevanje okolja in zasužnjeni delavci
Trajnostno
08. 10. 2023 10.43
Ogljične izravnave: ali so res posadili nova drevesa, ki tudi uspevajo?
Trajnostno
24. 06. 2023 09.02
Se v vaši skodelici kave skriva 'posekan gozd'?
Beseda o Zemlji
18. 05. 2023 07.02
Dobra novica za gozdove: podjetja bodo morala dokazovati, da ne krčijo gozdov
Beseda o Zemlji
15. 01. 2023 10.28
Po poteh deforestacije: Logika krčenja gozdov je enaka povsod
Trajnostno
22. 12. 2022 06.00
Mladi, plitki žepi in etično prehranjevanje
Beseda o Zemlji
27. 04. 2022 07.00
Vsako leto na globalni ravni posekamo 10 milijonov hektarjev gozdov
Beseda o Zemlji
06. 03. 2022 08.55
Kako je lahko nedeljski piščanec povezan z uničevanjem gozdov na drugem koncu sveta
Ekologija
01. 01. 2022 17.20
Pozitivno v letu 2021: neogrožene pande, zmaga nad naftno multinacionalko, plastične žličke se poslavljajo ...
Ekologija
21. 11. 2021 07.04
Bomo v Evropi le prepovedali izdelke, ki dušijo pljuča sveta?
Trajnostno
03. 10. 2021 08.00
Nevidni sestavini na naših krožnikih: suženjsko delo in onesnaževanje okolja
Trajnostno
22. 08. 2021 13.43
Švicarski znanstveniki ustvarili etično čokolado iz laboratorija
Časzazemljo.si
ISSN 2630-1679 © 2025, Časzazemljo.si, Vse pravice pridržane Verzija: 992